Om Rebecca

[vc_row][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1462733015215{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_raw_html]JTNDaW1nJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5tYXR0dWdnLnNlJTJGd3AtY29udGVudCUyRnVwbG9hZHMlMkYyMDE2JTJGMDUlMkZyZWJlY2NhLmpwZyUyMiUyMGFsdCUzRCUyMlNtaWxleSUyMGZhY2UlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjEwMCUyNSUyMiUzRSUwQQ==[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Rebecca Olsson är kock, matstylist och receptkreatör. Hon har mer än 15-års erfarenhet av restaurangbranchen, där hon har jobbat som kock på flera fine-diningrestauranger dom flesta med stjärnor i Guide Michelin. Senast var hon kökschef på restaurang vRå. Numera driver hon eget bolag och frilansar som matstylist och kock.

 

”Mat och styling har alltid stått i fokus i mitt liv och är min stora passion. Jag älskar att äta, laga och göra fint kring mat. Det är 100 % meningsfullt och ett fint sätt att få människor att samlas och skapa spännande samtal kring bordet.”

 

Rebecca bor i en villa söder om Göteborg tillsammans med sambo och två barn. Förutom mat så är hon intresserad av inredning, design, kalla bad samt trädgård där hon spenderar mycket av sin lediga tid.

Frågor, funderingar eller vill du bara säga hej?
hör av dig på 0736 30 51 15 eller hejrebeccaolsson@gmail.com