Smiley face

Hej

Välkomna till matTugg, mitt namn är Rebecca Olsson. Jag är kock och arbetar nu som souschef på restaurang vRå i Göteborg. Tidigare har jag bland annat arbetat på stjärnkrogar som Mathias Dahlgren, Stockholm, och Fond, Göteborg.

Mat och matlagning har hela tiden stått i fokus i mitt liv och är min stora passion. Under de senaste året har även foto och styling kommit att ligga mig varmt om hjärtat.

Idén om matTugg föddes när jag ville få struktur på mina recept och samtidigt kunna dela med mig till andra på ett enkelt sätt. Tidigare skrev jag aldrig ner mina recept, till mina vänners och mitt eget förtret. Varför inte laga mat, fota och dela med mig av mina recept för att nå ut till ännu fler? Där någonstans blev starten på instagramkontot matTugg. Det dröjde inte länge innan en hemsida blev nödvändig för att få ännu mer struktur. Instagramkontot övergick istället från ren inspiration och att läska mina följare till ännu större matglädje och här är resultatet, hoppas du gillar det!

På matTugg kommer du hitta fräscha och enkla säsongsbetonade recept. Bilderna skall leverera en wow-känsla, du ska bli hungrig och förhoppningsvis senare laga något gott.

//Rebecca

 

Kontakta matTugg

Har du någon fråga, fundering eller vill bara säga hej, så är du välkommen att kontakta mig på rebecca@mattugg.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande