Stay away doc Juice

Juice på morot,apelsin, röd grape, äpple, ingefära och gurkmeja. En riktig boost för immunförsvaret. Det är lite jobbigt att ta fram juicecentrifugen (mest städa den), inget man gör varje dag. Så jag brukar göra en liten större sats när den väl är framme, juicen håller i kyl i några dagar. Har du ingen juicemaskin så kan du antingen mixa morötter och äpple i en mixer sedan sila, blir inte lika bra men okej. Alternativt köpa färdig morotsjuice och blanda med resterande ingredienser.


4 glas

500 g skalade morötter
2 st apelsiner
1 st röd grape
2 st äpplen
2-3 cm ingefära
1 tsk gurkmeja


  1. Skär bort skalet på apelsinerna och grapen. Dela all frukt och grönsaker i mindre bitar.
  2. Kör alla ingredienser i juicemaskinen och blanda sedan i gurkmeja. Servera i glas med is.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *