Quesadillas fyllda med ricotta, söt persika, sticklök och het jalapeno. Du kan antingen steka dom i stekpanna eller grilla dom på grillen. Så goda och väldigt enkla att göra. Passar som lunch eller tilltugg. Om du skulle ha lite parmaskinka över i kylen så släng i den också.


8 tortillabröd, medium storlek

250 g ricotta
6 st vårlökar, fint strimlade
3 st persikor, delade i skivor
1-2 jalapeno, fint hackad
Flingsalt och svartpeppar


  1. Bred ut ricotta över hela brödet.
  2. Lägg ut persika på halva sidan av brödet och strö över vårlök och jalapeno. Salta och peppra. Vik sedan över ena sidan.
  3. Stek på medelvärme på båda sidor i lite olivolja. Brödet ska bli gyllenbrunt. Servera med sallad och kanske lite guacamole=).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *