Frosé med jordgubbar & fläder

Till alla er semesterfirare som älskar rosévin och jordgubbar det här något för er. Frosé är som en slush gjord på rosévin och frysta bär. Riktigt gott och läskande. Sommarens bästa fördrink.


4 glas

1/2 flaska kallt rosévin
ca 500 g frysta skivade jordgubbar
1 dl flädersaft


  1. Mixa alla ingredienser i en kannmixer. Servera direkt.

Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Frosé med jordgubbar & fläder”

  1. Profilbild för Christina Ekelund
    Christina Ekelund

    Hej! Vilka inspirerande, vackra och goda rätter du gör !Så lustfyllt att läsa en härlig försommar kväll som idsg 3/6.
    Ska bli roligt att laga din mat .

    Lycka till!
    Mvh Christina Ekelund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *