Saftiga muffins som är gjorda på banan och keso, även glutenfria och innehåller inget socker. Ett bra mellanmål som du kan förvara i frysen och ta fram allt eftersom. Inget krångel bara att mosa banan och blanda ihop med resterande ingredienser. Perfekt att använda bananer som börjar bli lite bruna.


9 st muffins

2 st mogna bananer
1 dl keso
2 ägg
1 dl fiberhavregryn
2 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1/2 tsk vaniljpulver
1 nypa salt

Topping
Kokos


  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Mosa bananen fint men en gaffel och blanda med keso och ägg.
  3. Rör ihop dom torra ingredienserna och blanda med banansmeten.
  4. Fördela smeten i 9 st muffinsformar. Strö över lite kokos.
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *