Kryddig, fruktig och läskande julsangria, perfekt start på alla kommande glöggfester. Glögg behöver man alltid servera varm, funkar jättebra iskall. Väldigt smidigt när man har många gäster att slippa värma och hålla på. Önskar du den alkoholfri är det bara att byta ut mot en alkoholfri glögg. Vill man ha den lite starkare kan spetsa sangrian med lite rom.
TIPS!! Frys in lila vindruvor, som du sedan använder som is i bålen.
1 flaska rödvinsglögg
5 dl tranbärssaft (utspädd)
1 liter gingerale
1 påse glöggkryddor
2 st apelsiner eko
Ev 1 klase lila vindruvor
Is
- Skär apelsinerna i halvmånar. Blanda glögg, tranbärssaft, glöggkryddor och apelsin. Låt stå och dra kallt i ca 3 timmar.
- Precis innan servering fyller du på med gingerale och is/vindruvor.
Lämna ett svar