Grillade plommon men buffelmozzarella

Fräsch sallad som passar bra som en förrätt eller som lättare lunch. Viktigt att använda buffelmozzarella, går inte att jämföra med vanlig mozzarella.


4 förrätts portioner

4-5 st Plommon halverade och urkärnade
1-2 st Buffelmozzarella riven i mindre bitar
Rågbröd
Spenat
3 msk olivolja
1,5 msk balsamvinäger
1 tsk honung
1 nypa flingsalt


  1. Grilla plommonen i en het grillpanna i några minuter på snittsidan.
  2. Riv rågbrödet på den fina sidan på rivjärnet. Stek sedan i lite olivolja tills det blir krispigt.
  3. Blanda ihop resterande ingredienser till en vinägrett.
  4. Lägg upp spenat, plommon och mozzarella toppa med rågkrispet och ringla över vinägrett.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *